top of page

Meet the Team

Wij zijn een hecht team met gecertificeerde trainers. Al onze trainers zijn enorm leergierig en hebben gemeen dat zij het maximale uit de sporters willen halen. Het is onze passie om mensen te motiveren, fysiek en mentaal sterker te maken!

 

Aethics Boxingclub is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond als erkend breedte en wedstrijd boks centrum. Wij zijn trots dat wij als ambassadeurs ons steentje mogen bijdragen om boksend Nederland naar een hoger niveau te brengen. Ook zijn wij partner van Hyrox en trainen wij samen met een team naar een Hyrox evenement toe.

A74503E1-0D78-4782-9379-0EFDB2DF458E.jpeg

Mijn vaardigheden liggen vooral bij kracht en conditie trainingen. Ik ben perfectionistisch op het gebied van houding en invulling van de trainingen. Ik zorg ervoor dat een sporter altijd het beste uit zichzelf haalt en voldaan naar huis gaat. Ik ben een gecertificeerd

Fitness, Hyrox Trainer en ook BHV en EHBO opgeleid.

Ik heb zowel affiniteit met boksen als met krachtsport, op elk niveau en met elk doel. Inzet in mijn lessen staat voorop, uiteraard met de juiste techniek en houdingen.

Ik ben een gecertificeerd KSS2 Trainer bij de Nederlandse Boksbond en ook ben ik zowel BHV als EHBO opgeleid.

Maxime de Rot, trainer

Davy Pijl, trainer

bottom of page