top of page

Aethics Boxingclub gaat verhuizen!

Aethics Boxingclub gaat vanaf eind december verhuizen naar een top locatie in Barendrecht aan de Bijdorp-West 71. Deze locatie zal op 10 minuten afstand zijn van onze huidige locatie.

Klik hier voor meer info

Eerste bezoek aan Aethics Boxingclub

Wil je kennismaken met Aethics Boxingclub dan is het mogelijk om een losse kennismaking les in te boeken. Nadat je een groepsles via de Aethics-app of onze website hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie. Neem deze mail goed door.

Mocht je Aethics Boxingclub voor de eerste keer gaan bezoeken, dan is het belangrijk om op zijn minst 10 minuten voorafgaand de groepsles aanwezig te zijn. Wij hebben dan ruim de tijd om jou te verwelkomen en wegwijs te maken binnen de sportclub.

thumbnail_IMG_3134.jpg

Word lid of boek een introductieles!

1. Bekijk snel de mogelijkheden en schrijf je in via (tarieven)

2. Je kunt kiezen uit 6 verschillende groepslessen! Bekijk snel ons lesrooster

3. Wil je kennismaken met één van de groepslessen dan is het mogelijk om een introductieles te boeken. Het is mogelijk om een strippenkaart te kopen of om een lidmaatschap af te sluiten.

4. Download de Sportbit app in de App Store of Google Play Store!

Apple store

Google Play Store

Parkeren

Aethics Boxingclub gevestigd op de Industrieweg 7a in Heerjansdam
Je kunt aan de voorzijde van het pand gratis parkeren (in de parkeervakken). Het is ook mogelijk om rondom het pand te parkeren.
 

In de avonden en in het weekend hebben wij op ook aan de zijkant van het pand een aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie.

bottom of page