top of page
IMG_3977.JPG
IMG_3993_edited.jpg

Waarom een Personal Training bij Aethics Boxingclub?

 

AETHICS is ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan alleen sporten. Wanneer je kiest voor personal training bij AETHICS in Barendrecht zul je merken dat de coaches jou helpen om het maximale uit jezelf te halen door middel van hun trainingen.

Wanneer je kiest voor een personal trainer van AETHICS, is het belangrijk om je doelen op te stellen en wat je wilt bereiken met de trainingen. 
Kracht- en conditietraining is een onderdeel van personal training bij AETHICS in Barendrecht. Met deze trainingstechnieken zorg je ervoor dat je conditie en je kracht naar een hoger niveau getild worden. Op deze manier zal je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld en je zelfvertrouwen vergroot worden. De personal trainer van AETHICS zal jou hier intensief in begeleiden en zorgen dat je grenzen worden verlegd om zo je uiteindelijke doel(en) te behalen.

Personal Training in Barendrecht

 

Wanneer je jezelf mentaal en fysiek goed voelt zul je merken dat je meer kwaliteit uit het leven kunt halen. Toch is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk en schiet sporten er vaak bij in. En dit terwijl je door te sporten juist meer energie krijgt.

Door middel van een personal training bij AETHICS werk je samen met een ervaren en passievolle personal trainer. Deze coach zal jou helpen om je persoonlijke doel(en) te behalen.

IMG_3999.JPG
IMG_3980.JPG
bottom of page