top of page

Workshops

Het is bij AETHICS mogelijk om workshops te boeken voor zowel particulieren als bedrijven. De workshop van Kickfit is een leuke en interactieve workshop waarin de unieke mix van krachttraining en boksen aan bod komt. Spierversterkende oefeningen, fitness oefeningen en bokstechnieken, dit alles komt aan bod tijdens deze workshop. Natuurlijk kan je ook voor alleen kracht of alleen boksen kiezen.

Workshop voor particulieren

Er is een groot aanbod voor workshops en dit maakt het soms erg lastig om een keuze te maken. Ben jij sportief aangelegd en vind je een sportieve workshop een uitdaging? 

AETHICS biedt workshops aan die de unieke mix van fitness en boksen. 

Alle trainers van AETHICS zijn gecertificeerd en gaan passievol aan de slag om jullie een toffe workshop te geven. De vorm van deze workshop wordt door de trainers volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers, het doel van de workshop en de gewenste tijdsduur. 

Workshop voor bedrijven

Het plannen van bedrijfsuitjes is een leuke taak, maar soms ook erg lastig. Een workshop is een leuk bedrijfsuitje, maar dan moet je wel weten welke hier geschikt voor is. AETHICS is een ideale partner om voor jouw bedrijf een workshop te verzorgen.

AETHICS is geschikt voor bedrijfsuitjes. De sportieve workshop die AETHICS aanbiedt is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet sportief zijn. Daar komt bij dat de workshop wordt afgestemd op het bedrijf, en dit neemt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

  • teambuilding;

  • interactie;

  • ontlading van eventuele werkdruk/stress.

Een workshop van AETHICS zorgt ervoor dat de deelnemers zich bewust worden van hun kunnen en zo een boost van zelfvertrouwen, weerbaarheid, gezondheid en bovenal; plezier krijgen.

De workshop van AETHICS als bedrijfsuitje is ideaal en kan overal worden verzorgd. De workshop wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een speciaal thema meegeven aan deze workshop? Geef dit dan aan ons door en wij vertalen dit vervolgens in bepaalde kenmerkende elementen van onze workshop. Wanneer je ideeën hebt over deze invulling, mag je deze altijd met ons delen.

INTERESSE IN EEN WORKSHOP BIJ AETHICS?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een workshop bij AETHICS? Of wil je misschien meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page