top of page

AETHICS OFFICIAL HYROX GYM

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers. Het is een uniek en uitdagend trainingsconcept dat ontworpen is om je uithoudingsvermogen en functionele fitheid te verbeteren, terwijl het ook een gevoel van gemeenschap en uitdaging biedt. Het combineert verschillende cardio- en krachttrainingsoefeningen in één uitdagende workout.

Wij bieden wekelijks HYROX lessen aan ter voorbereiding op het evenement en HYROX is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau, omdat de intensiteit van de oefeningen en het gewicht kan worden aangepast aan jouw niveau. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op (onderaan de pagina). 

Aanbod:
Startdatum: 24 januari voor het evenement in Rotterdam 6 & 7 april 2024.
(Op dit moment zijn wij volgeboekt, wachtlijst is mogelijk)


Voordelen AETHICS als partner gym.
Wij zijn inmiddels een volledig gecertificeerd HYROX gym, wat als voordeel heeft voor jullie dat je altijd 10% korting krijgt via AETHICS op tickets, trainers up to date opgeleid, toegang tot de partnergym lounge op de events en dat je uitgebalanceerde groepstrainingen kunt verwachten en nog meer toffe dingen. Ook beschikken we over de nieuwste en beste trainingsmiddelen. 

FOTO'S ROTTERDAM '23 / AMSTERDAM '23

bottom of page